søndag 27. juli 2008

Designer bidrag
Her har jeg lekt meg med div. som jeg fikk av Linda, papirer fra BG, bånd premium ribbon fra American crafts, Mini grungebord fra Tim Holtz som jeg har malt og hadt på septia accents som gir et litt brunere utsende enn det blanke accente og Prima blomster + litt til;)

Har laget en dåps LO av Pernille som vi er gudforeldre til, et bryllupskort med seimenn i en tomt QK embalasje. Et "anneledes" kort der man kan putte oppi en liten gave, eller brev osv.
Her har jeg brukt et tomt smartis rør, som jeg har kledd med papir og pyntet.
Det siste jeg har laget er en liten hjerte memo blokk. Memo blokken (kjøpt på Nille) har jeg klipt til hjerter i papp (litt større en selve hjertememo blokken) som jeg har kledd med papir og pyntet. Brukt bånd som jeg har limt på begge papphjertene som fungerer som "hengsler" og laget et oppheng, slik at memoblokken kan henges opp lett tilgjengelig, på kjøkkene, ved tlf osv.
Flere bilder i slide show ovenfor,
Takk for at du titter, legg gjerne igjen en komentar,
og spør vis du lurer på noe :)4 kommentarer:

Vibeke sa...

Nyyydelig!!!!!!!!!!! Utrolig flott!!! Du er bare super flink!!!!:):)

annes paperfun sa...

Her var det masse flott å se!
Nydelig LO og herlig bilde.
Gleder meg til å "jobbe" sammen med deg i designer teamet for Trel.no
Hilsen Anne

Salte sa...

Utrolig mye lekkert du har laget! Ha en herlig dag!

Linn sa...

OMG så uuuutrolig nydelige bidrag Isabell, alt du tar i blir så vakkert! Delikat, følsomt og elegant! Er så glad du har fått deg blogg, for her kommer jeg til å titte innom titt og ofte :D