fredag 31. oktober 2008

"remember"

Endelig... :) her kommer noe nytt fra mæ:)

Skulle så gjerne ha hatt litt mere scrappetid, men når jeg først har tid til å sette meg ned, nyter jeg det fullt ut;) Denne LOen laget jeg til jakta denne uka, hjelper litt med oppgaver og tidsfrister for å få litt effektiv scrapping her hos mæ;)

Bilde er av min gode veninne Trude som gifta sæ i sommer. Æ va så heldig å få det ærefulle oppdraget å lag brudebuketten og ta bilder.
Nu ska vi nyt helga her hjemme i rent hus, Andreas har hatt noen ferie dager så når jeg kom hjem i ettermiddag var det til et rent og ryddig hus. Deilig for da blir det væll masse tid t scrapping i helga:)
Ønska dokker alle ei flott helg, å takk t dokker alle som e innom i bloggen min å titter og legger igjen koselige komentarer.

4 kommentarer:

Rasofiel sa...

wow!! denne LOen er bare magisk vakker!!! <3 aaldri sett noe lignende :D Tuusen takk for at du deler av det du lager. Du har virkelig klasse av det du driver med :) imponert!!!! keep up the good work <3 vyanmica

Unn Hege sa...

Heia du :) Denne va rå fin. du e helt fantastisk på sonner små detaljer :) Håpa du fikk meldinga mi om at æ ikke kom mæ på treL...
Ha ei kjempe fin helg.
Unn Hege!

Vibeke sa...

Kjempelekker!!!
Jeg la merke til denne inne på Arctic!!! Skikkelig flott Lo!! Nydelig bilde!!:)

Anneli sa...

Kjempefin LO <3
Stilig bilde og veldig flott tekst!
Kjenner også på at det er litt for lite scrappetid..
Ha en fin søndag (: