søndag 4. januar 2009

Tilbake til hverdagen ...

4 januar, jula, nyttårsaften å 30 årsdagen min e over... huff det ha gått fort. Ha vært deilig med masse fri, ha slappa av, sove, brukt tid på familien å bare kosa oss:)
Scrappinga ha fått kvila, eller æ hold nu på med ryddinga oppe på scrappe rommet enda... tar sin tid. Ha brukt litt tid med dataen, surfa rundt i blogger, vært på forumet å berre kosa mæ. ha fått masse nye idea og inspirasjon.
Imorra begynn hverdagen igjen, det er litt trist men samtidig vældig godt. Første dagen i ny jobb, både gleda å grua mæ... Guttan ska i barnehagen, gubben på sin jobb. Ska bi godt å få tebake rytmen i hverdagen både med soving å spising... å håpa på masse scrappetid å litt tid t å få trimma litt. Har satt mæ som mål å få gått mæ tur 2 ganga i uka, klar æ meir bi det bonus;) Sætt æ mæ før store mål å æ ikke klar å hold det bi æ berre motlaus å gir opp.

Nu bi dagan lysere å lysere, ååå vi har så masse å gled oss til framover, men husk å lev i nuet å vær gla for alle man har rundt sæ. Det kan snu sæ fort... det e ikke langt mellom liv å død... Det e en ting æ ha erfart denne jula. Å det får en til å tenk etter på hva man har, å det å sett pris på de små ting .

Godt nytt år å lykke til med hverdagslivet igjen:)

Isabell

Ingen kommentarer: